• Головна
  • Основні показники роботи галузі тваринництва в області
11:28, 22 лютого 2014 р.

Основні показники роботи галузі тваринництва в області

У січні 2014 року загальний обсяг виробництва м’яса в області склав 5 тис.т. Збільшення виробництва м’яса порівняно з січнем 2013р. відбулося за рахунок росту обсягів реалізації худоби та птиці на забій у сільськогосподарських підприємствах (на 0,2 тис.т або на 15,4%), у господарствах населення (на 0,2 тис.т або на 6,1%

У січні 2014р. порівняно з січнем 2013р. загальне виробництво молока збільшилося на 7,7% і склало 15,3 тис.т, у т.ч. сільськогосподарських підприємствах – на 31% (3,8 тис.т), господарствах населення – на 1,8% (11,5 тис.т).

Порівняно з січнем 2013р. в аграрних підприємствах (крім малих) надій молока від однієї корови (по середньому поголів’ю) збільшився на 80 кг (на 28%) і становив 366 кг.

Виробництво яєць в усіх категоріях господарств у січні 2014р. склало 25,5 млн.шт., у т.ч. в сільськогосподарських підприємствах – 9,8 млн.шт., у господарствах населення – 15,7 млн.шт.

Середньодобові прирости великої рогатої худоби на вирощуванні, відгодівлі та нагулі становили 396 г, свиней – 421 г.

У господарствах усіх категорій чисельність поголів’я великої рогатої худоби становила 126,4 тис. голів, у т.ч. корів – 63,2 тис. голів, свиней – 266,8 тис. голів, овець та кіз – 45,4 тис. голів, птиці – 4410,9 тис. голів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Тварини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...