14:20, 21 червня 2014 р.
Основні показники роботи галузі тваринництва в Кіровоградській області
У січні–травні 2014р. виробництво м’яса склало 33,3 тис.т. Збільшення виробництва м’яса порівняно з січнем–травнем 2013р. відбулося за рахунок росту обсягів реалізації худоби та птиці на забій як у сільськогосподарських підприємствах (на 0,5 тис.т або на 6,4%), так і в господарствах населення (на 2,3 тис.т або на 10,1%).
Середньодобові прирости великої рогатої худоби на вирощуванні, відгодівлі та нагулі зросли на 6% та становили 474 г, свиней – на 7% (414 г).
У січні–травні 2014р. порівняно з січнем–травнем 2013р. загальне виробництво молока збільшилося на 5,5% і склало 126,4 тис.т, у т.ч. у сільськогосподарських підприємствах – на 22,7% (22,2 тис.т), у господарствах населення – на 2,5% (104,2 тис.т).
Загальне виробництво яєць від птиці всіх видів у січні–травні 2014р. порівняно з січнем–травнем 2013р. зменшилося на 8,5% і склало 202,3 млн.шт., у т.ч. в сільськогосподарських підприємствах – в 1,6 раза менше (53,8 млн.шт.), у господарствах населення – зросло на 10,7% (148,5 млн.шт.). Несучість курей-несучок зменшилась з 140 яєць у січні–травні 2013р. до 129 яєць у січні–травні 2014р.
Загальна чисельність поголів’я великої рогатої худоби становила 154,3 тис. голів (на 3,5% менше ніж на 1 червня 2013р.), у т.ч. корів – 66,6 тис. голів (на 1,2% менше), свиней – 277 тис. голів (на 0,8% менше), овець та кіз – 62,7 тис. голів (на 2,5% менше), птиці – 5670,2 тис. голів (на 9,1% більше).
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
20:24
9 січня
ТОП новини
Оголошення
12:00, 20 грудня 2024 р.
10:08, 9 січня
4
live comments feed...