• Головна
  • Нова філософія магазинів: «М’ясомаркет» від МХП у Кропивницькому
Новини компаній
13:00, 14 вересня 2020 р.

Нова філософія магазинів: «М’ясомаркет» від МХП у Кропивницькому

Новини компаній

Сучасний дизайн магазину, яскрава ведуча, подарунки, акційні пропозиції та м’ясні сомельє — таким було відкриття першого у Кропивницькому та вже шостого в Україні «М’ясомаркету» від МХП.

Мережа м’ясних магазинів «М’ясомаркет» відома по всій Україні, тому відкриття крамниці у нашому місті було довгоочікуваним.

На відкриття магазину завітав голова правління МХП Юрій Косюк.

«Ми не пропонуємо гостям магазину лише продукцію. Ми пропонуємо комплексне рішення. Вже навіть не акцентуємо увагу на тому, що все якісне, свіже та безпечне: так і має бути, адже ми звикли відповідати найвищим критеріям. Зараз люди хочуть їсти смачно, готувати швидко та не марнувати час на те, аби розроблювали м’ясо та думати, як його приготувати. Клієнти можуть обрати вже підготовлене м’ясо, прийти додому та просто покласти його на сковорідку. І вже знати, що вечеря буде смачною», — поділився філософією «М’ясомаркету» Юрій Косюк.

У Кропивницькому «М’ясомаркет» відкрився за системою франчайзі разом з Анатолієм Потаповим (ТОВ «Універсал-Плюс») — партнером, який вже 18 років співпрацює з агрохолдингом.

«Тут не буде продавців, замість них — м’ясні сомельє. Це людина, яка допоможе вам зробити вибір, адже вона знає про м’ясо все, покаже, розповість про особливості та навіть порадить як його приготувати. В асортименті буде з'являтися дедалі більше готових продуктів, які допоможуть вам витрачати менше часу на приготування. І якщо ми будемо чути від наших покупців необхідність у доповненні асортименту новими категоріями або розширенні наявних — ми зробимо все можливе, аби всі побажання були враховані. Команда «М’ясомаркету» працювала, працює і працюватиме далі, щоб наші відвідувачі завжди були задоволені», — прокоментував Анатолій Потапов.

У «М’ясомаркеті» Вам не потрібно довго думати та обирати, адже м’ясний сомельє — це та людина, яка розповість про м’ясо все та поділиться рецептом, аби Ваша вечеря була особливою.

На сьогодні мережа «М’ясомаркетів» вражає своїми передовими ідеями та рішеннями, які своєю чергою дають змогу займати провідні позиції в Україні. Ми мали змогу розповісти про відкриття даного маркету у нашому місті лише завдяки їхньому успіху на внутрішньому ринку. Запрошуємо переконатися в вірності сказаного особисто за адресою: вул. Генерала Родимцева, 1.

Нагадуємо, до кінця року холдинг планує відкрити близько 50 «М’ясомаркетів» в країні. Це є складовою стратегії трансформації компанії у кулінарну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
Работник колбасной фабрики
14 вересня 2020 р., 18:26
Колбасы до 200 грн./кг делают с сои, манки и отходов курятины. От 200 до 280 из мяса машинной обвалки ( жилы, шкуры, требуха, головы в т.ч. с рогами, ноги до колен с копытами, пи-ськи и вымя ВРХ) , а от 300 и выше там мясо 2-3 категории и химикаты. Это так ..кто не понимает💀⚡⚡
Врач
15 вересня 2020 р., 11:30
Переработанное мясо это прямой путь к онкологии!!!
Микола Кріпак
16 вересня 2020 р., 10:51
Справжні Українські ратріоти повинні харчуватися виключно кукурузою, буряком та висівками!!! Щоб рости здоровими і файно працювати у Європі
Вор
21 вересня 2020 р., 12:34
Сами жрите свои голимые колбасы!!!
Вежливый Человек
22 вересня 2020 р., 10:30
Зе# кловун со своей шоблой отимели украину
Оголошення
live comments feed...