
17:11, 24 січня 2016 р.
Основні показники роботи галузі тваринництва в області
За попередніми даними, виробництво м’яса господарствами усіх категорій у 2015р. склало 72 тис.т та порівняно з 2014р. зменшилося на 2 тис.т або на 2,7%.
У 2015р. загальне виробництво молока порівняно з 2014р. зменшилося на 4,2% і склало 310,6 тис.т, у т.ч. у сільськогосподарських підприємствах – на 1% (51,2 тис.т), господарствах населення – на 4,8% (259,4 тис.т).
Загальне виробництво яєць від птиці всіх видів у 2015р. порівняно
з 2014р. збільшилося на 0,9% і склало 506 млн.шт., у т.ч. в господарствах населення – на 5,3% (402,7 млн.шт.), сільськогосподарських підприємствах – зменшилося на 13% (103,3 млн.шт.).
Середньодобові прирости великої рогатої худоби на вирощуванні, відгодівлі та нагулі збільшилися на 6%, свиней – зменшилися на 3,2% і становили відповідно 510 г та 398 г.
Станом на 1 січня 2016р. загальна чисельність поголів’я великої рогатої худоби становила 100,4 тис. голів (на 7,3% менше ніж на 1 січня 2015р.), у т.ч. корів – 56,8 тис. голів (на 3,9% менше), свиней – 254,2 тис. голів (на 0,5% менше), овець та кіз – 40,5 тис. голів (на 4,9% менше), птиці – 4956,3 тис. голів (на 6,5% більше).
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
08:24, 3 березня
15:32, 27 лютого
15:16, 1 березня
18
15:23, 27 лютого
15:32, 27 лютого
live comments feed...