Як приготувати смузі з гарбуза ,смачно і корисно

Смузі давно має популярність через свою користь та поживність. Сьогодні на «Гречці» вашій увазі пропонуємо покроковий рецепт приготування ароматного смузі з гарбуза.

Як зазначає український фудблогер та кулінар Євген Клопотенко, для смузі найкраще підійдуть солодкі сорти гарбуза, до прикладу мускатний гарбуз «Баттернат».  Він має мʼяку текстуру, насичений смак та солодкість. 

Як приготувати смузі з гарбуза

Інгредієнти:

  • 500 грамів гарбуза;
  • 1 банан;
  • 150 мілілітрів йогурту;
  • 1 столова ложка меду;
  • 5 грамів ванільного цукру.
  1. Почистьте та поріжте кубиком 500 грамів гарбуза. Відваріть порізаний гарбуз протягом 15-20 хвилин до мʼякості.
  2. Додайте до чаші блендера відварений гарбуз, 1 банан, 150 мілілітрів йогурту, 1 столову ложку меду та ванільний цукор. Всі інгредієнти перебийте до однорідного стану.Інформує gre4ka.info