Смузі давно має популярність через свою користь та поживність. Сьогодні на «Гречці» вашій увазі пропонуємо покроковий рецепт приготування ароматного смузі з гарбуза.
Як зазначає український фудблогер та кулінар Євген Клопотенко, для смузі найкраще підійдуть солодкі сорти гарбуза, до прикладу мускатний гарбуз «Баттернат». Він має мʼяку текстуру, насичений смак та солодкість.
Як приготувати смузі з гарбуза
Інгредієнти:
- 500 грамів гарбуза;
- 1 банан;
- 150 мілілітрів йогурту;
- 1 столова ложка меду;
- 5 грамів ванільного цукру.
- Почистьте та поріжте кубиком 500 грамів гарбуза. Відваріть порізаний гарбуз протягом 15-20 хвилин до мʼякості.
- Додайте до чаші блендера відварений гарбуз, 1 банан, 150 мілілітрів йогурту, 1 столову ложку меду та ванільний цукор. Всі інгредієнти перебийте до однорідного стану.Інформує gre4ka.info