Питання розміщення відкритих літніх майданчиків на території Кропивницького у весняно-літній період 2020 року біля стаціонарних закладів ресторанного господарства, ресторанів, кафе, кафетеріїв, барів обговорювалося у міській раді на робочій нараді з суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність у сфері ресторанного господарства, проведено нараду з суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність у сфері ресторанного господарства.
Про це повідомляє прес-служба Міської ради міста Кропивницького, передає 0522.ua.
У нараді, під головуванням директора департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Маріанни Моркви, взяли участь начальник управління торгівлі та побутового обслуговування населення Сергій Горбовський, фахівці Кропивницького міжрайонного відділу УДСНС України у Кіровоградській області, Кропивницького міського управління Держпродспоживслужби та відділу праці міської ради.
Під час зустрічі обговорювалися питання дотримання законодавства у сфері пожежної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей, санітарних норм і правил у закладах ресторанного господарства, запобігання занесенню і поширенню респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, правил реалізації харчових продуктів та оформлення трудових відносин у закладах ресторанного господарства.